Scarface – imagini socante!!!

Picture 1840


Daca ar putea vorbi, ne-ar spune cat de mult si doreste sa traiasca. Daca ar putea vorbi, probabil ca ne-ar spune ce i s-a intamplat. Pana acum s-a luptat singur, pe strada unde ca si cum durerea lui nu ar fi fost suficienta, a trebuit sa indure si pietrele aruncate in el, pietrele pe care le aruncau « oamenii » oripilati de felul in care arata.

Nu i s-a intins nici o mana de ajutor luni de zile, luni de zile s-a chinuit singur si alungat de toti, s-a tarat prin santuri si gunoaie pentru a se ascunde de rautatea si indiferenta umana. Luni de zile a sperat, era tot ce mai avea pe langa multa durere…speranta.

L-am preluat de urgenta, vrem sa-l ajutam, vom face tot posibilul sa-l ajutam, insa pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru. Are nevoie de investigatii medicale, are nevoie de operatii, are nevoie de tratament, are nevoie de multa ingrijire si hrana speciala si are nevoie de un foster pentru ca in adapost nu poate sta. Toate astea costa, si nu vor costa putin.
Fara ajutor financiar din partea voastra dragi prieteni, nu vom putea reusi. Suntem depasiti de cheltuelile curente cu animalele deja in grija noastra.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply