Rudy

Rudy azi

Povestea lui Rudy, ca a multor altor catei aflati in grija GIA, a inceput pe autostrada.

Zacea intre benzi, lovit de masina, cu o ureche taiata si impuscat. Nu stim de ce cineva a considerat ca o fiinta lipsita de aparare merita pedepsita intr-un asemenea mod barbar. Intrucat in drumul nostru treceam prin Craiova, a fost internat timp de o saptamana la clinica Family Vet unde a fost operat pentru fractura provocata de lovitura de masina si i-au fost fixate oasele cu o placuta. Adus apoi in Bucuresti, dupa fixarea oaselor a fost operat la clinica Almavet unde i-a fost scoasa placuta si cele 2 alice cu care fusese impuscat.

Mutritza lui haioasa si blanita de ursulet a impresionat multa lume si chiar a fost temporar adoptat de o doamna minunata din Sibiu. Din pacate a trebuit sa-l luam inapoi intrucat Rudy nu are incredere in oameni si are tendinte de agresivitate in special cu barbatii. Am incercat sa rezolvam aceste probleme cu ajutorul unui dresor insa se pare ca Rudy a ramas definitiv afectat de traumele suferite si nu i se poate reda increderea in oameni straini lui motiv pentru care nu vom risca cu o noua incercare de adoptie iar Rudy va ramane in grija GIA.

Rudy are in jur de 10 ani, noi ii vom oferi toata grija si dragostea noastra iar dvs. ne puteti ajuta adoptandu-l pe Rudy la distanta. El va fi fericit sa nu-i lipseasca nimic iar dvs. veti fi tinuti la curent cu toate nezbatiile lui de catel intr-o ureche.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Rudy”

  1. Rudy says:

    Hi there lady’s i see the reply of Rudy And John,, i will addopt thiss dog… ;)

    I wil Come Over next month to romania:)

Leave a Reply