Kuki are nevoie de ajutor!

Kuki (1)


Kuki este o catelusa de aprox. 7 ani, aflata in curtea unei doamne care are mai multi catei salvati de pe strada si care din pacate nu are posibilitati financiare. Kuki fost lovita de masina acum mai bine de o luna, a fost grav ranita, insa stapana sa nu a avut cum sa o duca la un medic, prin urmare catelusa a stat cu fractura deschisa in tot acest timp, fractura s-a cangrenat si este suspecta de septicemie si insuficienta renala din cauza infectiei. Ieri seara am aflat despre acest caz si in aceasta dimineata am dus-o la medic, se afla acum internata la Praxis Vetlife. Catelusa este in stare critica. Are nevoie de tratament intensiv pentru stabilizare si pentru infectie pentru a putea rezista la interventia chirurgicala care este necesara. Din pacate sunt sanse mici ca piciorul sa poata fi salvat insa aproape ca nu mai conteaza, important este ca starea generala sa se amelioreze si sa se poata interveni chirurgical.

Dupa cum bine stiti, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea suporta costurile tratamentului si internarii lui Kuki, care sunt de minim 50 lei/zi plus analize, radiografii, operatie, etc. Daca doriti sa ne dati o mana de ajutor pentru Kuki, puteti face donatii in conturile de mai jos sau direct la cabinetul Praxis Vetlife unde este internata.
Banca Transilvania – Sucursala Marriott
IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX
IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX
SWIFT: BTRLRO22BB2
Paypal: office@gia-ro.org

Va multumim si multumim din suflet Praxis Vetlife care niciodata nu refuza sa ne ajute animalele cu toate ca stam prost la capitolul platilor datoriilor!.

update: http://gia-ro.org/kuki-update/?lang=ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Kuki are nevoie de ajutor!”

Leave a Reply