Geea

Geea 2011 (2)


Geea a fost gasita in primavara anului 2011 la marginea Bucurestiului, intr-o zona cu multe fabrici dezafectate. A fost timp de ani de zile ingrijita in incinta unei institutii impreuna cu alti aproximativ 20 catei. Dupa ce respectiva institutie a dat faliment, constructiile si gardurile au fost demolate iar cateii au ramas in strada. Obisnuiam sa ducem saci cu bobite paznicilor care ingrijeau cateii si am continuat sa ii hranim dupa desfiintarea fabricii.

La un moment dat Geea a disparut si am revazut-o dupa 2 saptamani, ascunsa dupa un morman de fiare, incercand sa se deplaseze doar pe labutzele din fata. Usor de ghicit ce se intamplase: neobisnuita sa traiasca in strada, a fost lovita de o masina. A suferit mai multe interventii chirurgicale (fracturi de bazin si picioare, ruptura de diafragma), tratamentul, interventiile si cazarea au fost foarte costisitoare si inca nu este complet vindecata.

Deocamdata a ramas in grija noastra, ultimele interventii fiind facute in primavara anului 2012 cand i-a fost montata o alta placuta la piciorul din spate pe care desi acum il poate folosi, este mai scurt cu cativa cm, motiv pentru care nu mai ajunge sa-l puna in pamant decat rar.

Geea are in jur de 6 ani si o puteti adopta la distanta scriindu-ne pe gia.office@mail.com.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply