Dark – orb dupa accident de masina

Dark (2)


Dark este un catel lovit de masina lasat pe marginea drumului sangerand pe nas, pe urechi, pe ochi, de cel care l-a lovit cu masina si care culmea, il cunostea si il hranise pana in acea zi….

Dark nu va mai vedea niciodata lumina. El este un catelus nascut pe strada, langa o benzinarie la intrare in Craiova. Eram in trecere, ne intorceam la Bucuresti duminică dupa-amiază si am vazut din masina un caine in fata unei benzinarii, stand intr-o pozitie foarte ciudata si prea mult în strada, pe carosabil. La cativa metri in fata cainelui, un tanar se uita grijului sub masina…. am inteles rapid ce se intamplase….domnul lovise cainele si se oprise sa verifice dacă masina fusese avariata….Ne-am oprit si am întrebat ce face cainele? E în viata? Poate macar sa-l ia din strada sa-l traga putin pe iarba pana isi verifica masina sa nu fie lovit din nou???
Alte 2 persoane au iesit din benzinarie sa vada ce se intamplase. Erau colegi cu domnul care il lovise si se uitau cu mila la catel, o mila atat de mare ca nu puteau sa puna mana pe el si sa-l mute din strada…
Au spus ca iubesc cainii si ca ii hranesc, ca il cunosc pe catelus si ca ii dadeau mancare.
L-am rugat pe domn sa-l ia si sa-l duca la doctor…..insa ..pana aici! Nu a putut pune cainele in masina si nu avea bani de dat pe caine!

Ei bine, am spus ca il vom ajuta noi caci avea nevoie urgent de ingrijiri medicale si ca vom duce noi cainele la cabinet care era la mai putin de 5 minute de benzinaria, insa ca locuim in Bucuresti la 250 km de locul respectiv, ca trebuie sa ne continuam drumul, si i-am rugat sa mearga sa-l vada zilele urmatoare la cabinet, si sa incerce sa stranga bani macar pentru o parte dintre costuri, le-am lasat numarul de telefon de la cabinet, etc

Maine se implineste o saptamana. I-am sunat de cateva ori in zilele care au urmat insa nu a trecut nimeni, nu a sunat nimeni sa vada daca mai traieste sau a murit. De achitat costuri la cabinet nici vorba…

Intre timp medicul ne-a dea o veste foarte trista. Dark este complet orb după accident, a fost grav lovit la cap. Un ochi a trebuit scos iar cu celalalt nu mai vede nimic….

Trebuie sa il preluam la Bucuresti si sa platim costurile la clinica Family Vet Din Craiova (tratamentul, ecografie, interventie chirurgicala pentru scoaterea ochiului afectat, cazarea, mancarea, etc) in jur de 600 lei. Multumim din suflet clinicii, Dr. Ruth and Dr. Roxana care ne-au primit de urgenta desi programul se inchisese de 4 ore….

Speram din tot sufletul sa fiti alaturi de noi pentru Dark si sa ne ajutati cu acoperirea costurilor de pana in prezent si cele ce vor urma dupa ce il aducem la Bucuresti. Va fi un catel cu nevoi speciale, care va avea nevoie de cazare si ingrijiri medicale pana se reface complet. Va rugam sa fiti alaturi de noi si in aceasta poveste….preluam animale si cazuri mult peste puterile noastre, doar cu speranta ca ne veti ajuta…din nou.. pentru Dark!
GIA – Group Initiative for Animals, Banca Transilvania – Sucursala Marriott
IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX
IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX
SWIFT: BTRLRO22BB2

Paypal: office@gia-ro.org
Cu mentiunea „pentru Dark”

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply