Cu dragoste si respect pentru Szobi Cseh

S C (6)


Cati dintre voi stiati despre marea dragoste a maestrului Szobi Cseh pentru caini?
Pe cati dintre noi, cei care avem animale in grija, daca am fi pe patul de spital nu ne-ar macina grija despre ce se va intampla cu animalele noastre?
Asta s-a intamplat cu Szobi Cseh, nu a avut liniste pentru acesti 5 catelusi. Au fost 9 pui pe care i-a crescut de mici si din care a reusit sa dea in adoptie 4.

Szobi Cseh este un om minunat, un om curajos, demn, un suflet imens care s-a darut pe sine o viata intreaga! Se pot face multe lucruri si trebuie facute cat timp acesti oameni extraordinari se pot inca bucura de aprecierea si admiratia castigata in toti anii in care au muncit si s-au daruit.

Adapostul Dog Rescue a preluat acesti 5 catelusi. Atat am putut face noi, am vrut sa-i alungam macar grija legata de acesti 5 catei, pentru ca am inteles ce era in sufletul lui. Vrem sa-i transmitem ca sunt bine ingrijiti si iubiti si ca vom incerca sa le gasim stapani iubitori si responsabili. Daca nu vom gasi, vor ramane in grija noastra si ii va putea vizita oricand doreste.
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/szobi-cseh-fundeni-cancer-internat-451603.html
http://www.wowbiz.ro/dramatic–aflat-pe-patul-de-spital–szobi-cseh-i-a-spus-fiului-ultima-sa-dorinta–afla-aici-ce-ganduri-nu-ii-dau-pace-marelui-cascador_57482.htm

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply