Catei otraviti

catei otraviti (2)


Am primit un apel disperat despre otravirea in masa a aprozimativ 10 – 15 catei din curtea unei institutii in zona Pallady. Imaginile si suferinta cateilor in agonie cu hermoragie si a oamenilor care ii ingrijesc privindu-i neputiinciosi sunt de nedescris. 3 catei au murit deja, o catelusa cu hemoragie in stare mai grava am internat-o la Praxis Vetlife iar celorlalti le-am cat Fitomenadiona cate 10 – 15 fiole la fiecare, ne-am chinuit pana noaptea tarziu pe intuneric sa ii prindem sa ii putem trata. Tratamentul consta in administrarea de FITOMENADIONA, o fiola pe 2 kg greutate corporala, aceasta inseamna aproximativ 10-15 fiole pentru fiecare catel, timp de 10 zile!!! Este o situatie critica, suntem depasiti si avem nevoir urgenta de ajutor, incepand de astazi pentru urmatoarele 10 zile.

Noaptea trecuta am cumparat 100 fiole, de la 4 farmacii diferite, am alergat sa gasim farmacii non-stop. Sunt aproximativ 10 catei care au nevoie de tratament zilnic aceasta inseamna ca avem nevoie de 100 fiole pe zi. Costul unei fiole este de 2,35 lei, deci avem nevoie de 235 lei in fiecare zi. Va rugam din suflet sa ne ajutati sa putem ajuta acesti catei! Puteti dona bani in contul nostru sau cumpara fiole pe care sa ni le lasati la Praxis Vetlife. Multumim din suflet Adoptie Distanta pentru banii stransi sambata la SSGC cu care am cumparat ieri 100 fiole pentru tratamentul de aseara. Costul ambulantei care a dus catelul la Praxis Vetlife a fost 200 lei. Costuri totale in prima zi 435 lei conform bonurilor din poze.

GIA- Group Inititative for Animals, IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX / IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX – Banca Transilvania – Sucursala Marriott, or paypal: office@gia-ro.org. Va multumim!

update: http://gia-ro.org/update-catei-otraviti/

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Catei otraviti”

  1. [...] in Featured, Jurnal GIA « Catei otraviti Update Tomita » You can leave a response, or trackback from your own [...]

Leave a Reply