Anunt pentru ONG-urile cu adaposturi din Romania

dogcat

Asociatia GIA – Group Initiative for Animals instiinteaza organizatiile de protectia animalelor din Romania, legal constituite, detinatoare de adaposturi de caini si/sau pisici, despre posibilitatea inscrierii si in anul 2013 intr-o baza de date al carei scop declarat este acela de a facilita viitoare potentiale parteneriate pentru programe/campanii de donatii constand in hrana pentru animale, destinata adaposturilor de caini si/sau pisici din Romania. Cantitatea de hrana ce va fi donata si procedura de donatie raman la latitudinea donatorului. Organizatiile interesate sunt rugate sa completeze formularul atasat si sa trimita informatiile si documentele necesare la adresa office@gia-ro.org, pana la data de 08 august 2013. Download: GIA_Formular-inscriere_2013 Participarea la programe/campanii se face in ordinea inscrierii. Selectia adaposturilor beneficiare se va face pe criterii ce vizeaza in mod direct bunastarea animalelor (ex: conditiile din adapost) iar aplicantii, in cazul selectarii, vor permite vizita unui reprezentant GIA in adapost. Declararea de informatii false va atrage dupa sine excluderea respectivului adapost din aceasta baza de date. Mentionam faptul ca inscrierea este necesara inclusiv pentru organizatiile inscrise in anii anteriori, datele trebuind actualizate.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Anunt pentru ONG-urile cu adaposturi din Romania”

  1. Cristina Cristescu says:

    Sunt voluntar la Adapostul Sf Francisc de langa Cucuieti, avem mai mult de 330 de animale (mai mult de 300 caini din care 24 pui gasiti si 29 pisici). Nu avem sponsor intern pentru absolut nimic. Avem de platit un contract lunar cu o firma de gunoi, o suma mare, de care depinde functionarea adapostului pe terenul respectiv, care NU este al asociatie.
    LUNAR avem nevoie de 2700 kg mancare uscata pentru caini adulti, 100 kg pt pui, conserve si 100 kg mancare pentru pisici.Si multi, foarte bani pentru veterinar.
    Voi inscrie asociatia in formularul dvs.
    Cristina Cristescu

Leave a Reply