Ajutor pentru salvarea lui Angel

Angel (3)

Update Iunie 2013: Angel a pierdut lupta pentru viata. RIP ingeras

Angel este un baietel greu incercat in viata. Nu ne poate spune ce i s-a intamplat, probabil nici nu mai vrea sa-si aminteasca. A fost gasit cu coloana fracturata, trist si resemnat ca pentru el totul s-a terminat acolo, pe acea margine de drum.

Salvat in ultimul moment, micutului inca nu-i vine sa creada ca i se ofera o sansa. Este un ingeras care te priveste cu maxima recunostinta si care promite ca va face toate eforturile sa se recupereze, atat cat va fi posibil, cu ajutorul nostru.

Cum, desi nu mai putea merge, avea sensibilitate pe partea din spate, ieri a fost operat pe coloana pentru repunerea in pozitie a vertebrelor, cu mari sperante ca maduva nu este sectionata. Era singura posibilitate de a-i mai da o sansa sa-si poata folosi picioarele din spate. In cazul in care acest lucru nu se va intampla, va trebui sa primeasca un carucior ca orice alt catel cu handicap dar cu dorinta de a trai, adaptandu-se.

Angel va avea nevoie de o perioada de tratament si recuperare iar apoi de o familie. Medicul sau, dr. Rudy Hoffman de la Turbopet, are mari sperante si ii ofera toate sansele de care are nevoie. Pentru a putea salva acest ingeras avem nevoie, ca intotdeauna, de ajutorul vostru. O puteti face donand, cu mentiunea “pentru Angel” pentru a putea acoperi costurile cu tratamentul sau. Angel va multumeste!

GIA – Group Initiative for Animals
Banca Transilvania – Sucursala Marriott
IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX
IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX
SWIFT: BTRLRO22BB2
Paypal: office@gia-ro.org
Daca doriti sa-i oferiti un camin si o familie lui Angel, va rugam sa ne scrieti pe office@gia-ro.org

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply